Vissza a weblapra | Tanácsadók | Írok egy bejegyzést

Oldal megjelenítése: 1/44. Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép estét a kedves olvasóimnak! Amikor 41 éves voltam megtanultam korcsolyázni. A mai napig tornázom és egy kis kihagyás után focizok.Írni szoktam és néha táncolni.Soha nem késő elkezdeni azokat amit szeretsz csinálni.Miért ne,táncolhatnál.Miért ne énekelhetnél,vagy festenél.Olyan sok lehetőség van az életben.Miért engednéd azt meg,hogy más mondja meg neked,hogy mi a jó és mit kellene csinálnod és hogyan.Soha ne engedd meg azt,hogy eltereljék a figyelmedet arról,hogy jól érezd magad.Legyen mindennap így,hogy boldogan ébredj életed mindennapján.Soha nem késő ezekre a dolgokra ráébredni.Szép estét! Üdv! Sanyi!
sm154
Beküldve: September 18, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép estét a kedves olvasóimnak! elnézést kérek azért,hogy mostanában ritkán írtam.Sokat dolgozom.!)Megpróbálom pótolni majd! Biztosan sokan éreztétek már úgy,hogy nincs kiút abból a helyzetből amiben vagyunk.Sok a hitel,nincs munkahely,kevés pénzt kell beosztani.Én is sokszor szembesülök bizonyos dolgokkal amiket kihívásnak veszek.Amit most írok le nektek az valóban igaz és működik is.Elnézést kérek mindenkitől,hogy tegezek mindenkit.) Nekem így egyszerűbb írni.) Amikor ilyen problémákkal kell szembesülni akkor az ember nem érzi jól magát.Ilyen szituációban is a félelem kerekedik felülre.Félünk,hogy nem leszünk képesek kifizetni a számlánkat,félünk attól,hogy nem lesz elég élelmünk.Ha képes leszel arra,hogy megváltoztasd a tudatodat és a gondolkodásmódodat akkor hatalmas változások fognak beállni.Ez a teljes igazság.A saját tapasztalatom szerint írom le nektek mind ezt.Meg fog változni a körülményetek és jobb lesz a sorsotok és az életetek ha a tudatodat változtatod meg.Természetesen ezt sem adják ingyen.Tenni kell érte.Folyamatosan fejlődni kell mindenben.Ezáltal pedig átélheted azt amit sok ember csoda számba gondol vagy hisz.Ez pedig nem csoda csak megváltoztatod a gondolkodásodat.Hinned kell benne és tenned érte.Az eredmény pedig nem fog elmaradni.Hidd el.Csodás estét! Üdvözlettel! Sanyi!
sm153
Beküldve: September 18, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
sm152

Sándor válasza: Szép napot kívánok a kedves olvasóimnak! Hogy mit látunk jónak az csak rajtunk múlik.Természetesen az is,hogy mit látunk rossznak.Azt gondolom,hogy azt látunk amit látni akarunk.Az elménk formálja a látásmódunkat és ezáltal kivetítjük a látásmódunkra.Az elménk formálja a tudatunkat és a tudatalattit is.Az elme által képesek vagyunk hatalmas dolgokat véghez vinni.Az lesz az életünk meghatározó sikere amit mi gondolunk.Ha képesek vagyunk az elménk hatalmával megvalósítani az álmainkat akkor az már valóban hatalmas cselekedetnek számít. Cselekedet egyenlő tenni akarás.Pozitív gondolkodásmód egyenlő pozitív cselekedet.Ha érzelmi és értelmi fejlődésnek indulsz akkor hidd el,hogy nem marad el a siker sem.Ez egy hatalmas ajándék az élettől.Lehetsz kreatív,festhetsz,táncolhatsz,énekelhetsz,sportolhatsz,hangszereken játszhatsz.Kell az élettől ennél nagyobb csoda? Mennyi pénz ér fel ezekkel? azt gondolom,hogy semmi pénz nem ér fel ezekkel,mert nem lehet pótolni ezt a sok kreativitást.Kellemes napot! Üdv! Sanyi!


Beküldve: September 12, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép napot kívánok a kedves olvasóimnak! Pár szót szeretnék írni a szerelemről. Amikor valaki szerelmes lesz akkor megbízik a másikban.Kicsit vizsgáljuk meg,hogy mi történik akkor amikor bízunk a másikban.Azt kell,hogy írjam,hogy valahol ebben a helyzetben feladod önmagadat.Azért van így mert megbízol a másik emberben,ez persze teljesen természetes,hiszen bizalom nélkül nem lehet kapcsolatot ápolni a másik iránt.Amikor szerelmesek leszünk akkor úgy érezzük magunkat,hogy felemelkedünk a csillagokig.Csodás érzés.Sok ember még is elkezd zuhanni ebből az érzésből.Ez azért van így mert felébred az álomból és a realitás világába kerül vissza.A valóság és az álom megélése teljesen más.Azt kell,hogy írjam,hogy kell mindkettő átélése.Mert így tudunk különbséget tenni a mennyország és a pokol között.)Ahogyan szükség van a fényre is és a sötétségre is.Hogy az eszedre hallgatsz vagy a szívedre ezt már te döntöd el.A véleményem szerint az a jó gondolkodásmód ha egyszer erre hallgatunk egyszer arra.)Hiszen itt is szükségünk van mindkettőre.)Kellemes napot! Üdvözlettel! Sanyi!Videó:Egy életre szóló társ keresése - Mooji

Beküldve: September 10, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor!
Szép reggelt a kedves olvasóimnak! Erre a világra most az a jellemző,hogy rohannak az emberek.Bárhová is mennek sietnek.Vajon ez miért van így? Talán megszokás ? Esetleg a társadalom ezt várja el tőlünk?Olyan mintha több millió ember utánozna más embereket.Ezt a fajta gondolkodást már gyerekkorunkban belénk nevelték.Már az Általános Iskolában is állandóan rohanni kellett mert nem volt idő semmire.Sőt már óvodában kezdtek ehhez a gondolkodáshoz szoktatni bennünket és nevelni ehhez a szokáshoz.A modell amit alkalmazunk életünk során ezt már gyerekkorunkban ránk erőltették.A nevelők,a szülők,tanárok,stb. Azt kell eldönteni,hogy ez számunkra megfelelő-e.Az életedet bármikor megváltoztathatod ha akarod és természetesen a gondolkodásodat is képes vagy kordinálni.Az életed során pedig azt teszed az első helyre ami fontos.Az értékrendeket pedig te határozhatod meg az életedben.Azt tedd az első helyre amit te szeretnél és amit a belsőd súg.Ebben a kérdésben pedig hagyatkozz a belső erődre és megérzéseidre.Kellemes napot kívánok! Üdvözlettel! Sanyi! Az élet nem utazás - Alan Watts

Beküldve: September 10, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor!
Szép estét kívánok sok szeretettel! Soha ne menekülj magad elől.Sok ember ezt úgy oldja meg,hogy alkoholt iszik mértéktelenül,drogozik,stb. Viszont ha megismered önmagad akkor meglepődsz majd ,hogy valójában mi is rejlik benned és mi mindenre vagy képes.Sok ember képes volt megváltozni és azokat értékelni amit igazán szeret csinálni ,mert megtalálta önmagában azt a szenvedélyt ami boldoggá tette.Sok ember sportol.Sok ember ír,énekel,táncol,olvas.Ezek nagyon pozitív megnyilvánulások magunk felé úgy gondolom.Ezáltal pedig jobb emberré is válunk,mert olyat fedezünk fel önmagunkban ami jó irányban változtat meg bárkit is ebben a világban.Természetesen a boldogság érzetünket is növeli,ide értve az önbizalmunkat is.)Szép estét! Sanyi!
sm151
Beküldve: September 3, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor!
Csodás napot mindenkinek! Engem ami nagyon boldoggá tesz az az írás.)Szeretek táncolni is.!) Érdekes az,hogy már milyen régóta létezik az írás.Amióta létezik az ember.Már az ókori Egyiptomban is hatalmas könyvtárak voltak.Ide értve Rómát is.Régebben többet olvastak az emberek.Azt gondolom,hogy a számítógép és az internet előtt volt ez így.Természetesen gépen is lehet olvasni.Ennek ellenére könyvben olvasni még is más.Hatalmas választék van könyvek terén.Viszont ha jól megvizsgáljuk akkor ez tánc terén is így van.Annyi fajta tánc létezik a mai világban.Sokkal nagyobb választék van mint 100 évvel ezelőtt.Talán az egyik tánc neked is menne.) Talán valamilyen könyv neked is tetszene.)Olyat csinálj amitől igazán jól érzed magad.) Szép estét! Sanyi!
Beküldve: September 3, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép napot a kedves olvasóimnak!Pár nappal ezelőtt megismertem egy hölgyet ahol dolgozom.Nagyon kedves,barátságos,mosolygós hölgyről van szó.Érződik rajta a pozitív gondolkodás.Pár alkalommal beszélgettem vele,de éreztem,hogy jó lelke van.Kiegyensúlyozott és hihetetlen kommunikációval rendelkezik.Elmesélt egy olyan történetet ami engem nagyon megdöbbentett.Életének azt a részét ami a számára maga a pokol volt.Sajnálom,de képtelen vagyok ezt megosztani.Elnézést kérek!Kellemes napot!Üdv! Sanyi!
Beküldve: September 3, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor!
Szép napot a kedves olvasóimnak! A történelem során az emberiség bebizonyította azt,hogy képtelen megoldani a problémákat.Itt gondolok az éhezésre,a levegőszennyezésre,a szemét problémájának a megoldására.Az igazság az,hogy pusztítjuk,szennyezzük,kizsákmányoljuk a földben lévő értékeket.Holott ez nem állna a jogunkban,hiszen ezt a földet ajándékként kaptuk.Ha elpusztítjuk ezt a földet akkor nem lesz hol lakni az emberiségnek.Ha minden ember ezt figyelembe venné és az értelmi fejlődés olyan szintjére jutna akkor lehetne ez a világ egy jobb élet és egy jobb környezet.Az utánunk lévő generáció pedig büszke lehetne ránk azért mert tettünk valamit a világért és a földért,hogy jobb legyen a későbbi nemzedéknek.Gondoljunk rájuk is és ne csak önmagunkra.Rövid életünk során tegyünk olyat ami igazán jó és örömteli magunknak is és másoknak is.Talán az Országok hatalmai is előbb utóbb ezt belátják és ők is tesznek valamit a földért és az emberiségért.Bízom benne,hogy ez így lesz,mert az emberi jóság az határtalan.!)Kellemes napot! Üdv! Sanyi!
sm150
Beküldve: September 3, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép reggelt a kedves olvasóimnak.Képes vagy a jelenben élni? Képes vagy arra,hogy legyőzd a félelmeidet? Képes vagy arra,hogy megvalósítsd az álmaidat?Amit most leírok az nagyon fontos.Ne mondj le az álmaidról.Azért születtél meg,hogy tegyél valamit az életben.Soha senkinek ne hidd el azt,hogy nem vagy képes rá.Engedd el a büszkeségedet és a kötelékeidet.Hinned kell magadban.Úgy éld meg ezt az életet,hogy ne bánj meg utólag semmit.Az úton pedig úgy haladj,hogy boldog légy amikor a végére érsz majd.A múltat felejtsd el és a jelenre koncentrálj.Hinned kell önmagadban azért ,hogy az álmodat valóra váltsd.Nem holnap.Ennek az ideje most érkezett el.Most-Most.Amikor pedig az út végére érsz majd akkor úgy néz vissza önmagadra aki büszke magára és aki boldogan élte meg a saját életét.)A végén pedig majd elmondhatod,hogy győztél.Megtettem amit kellett! Ez a legfontosabb az életünkben.) Kellemes napot! Üdvözlettel! Sanyi!
sm148
Beküldve: September 3, 2017
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  

Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Magyar fordítás: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts


webs counters
Total Count