Vissza a weblapra | Tanácsadók | Írok egy bejegyzést

Oldal megjelenítése: 1/55. Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

Név: Kérdés:
Név: K.C.Evi
Kedves Sanyi,szia!
Kicsit benezek hozzad.Szeretnelek megkerni:Ha van kedved,hogy irnal azzal kapcsolatban,hogy a lelek nemtelen,olvastam rola,de csak emlitve).A testnek vannak nemi jellegei.Szuletesnel valaszt a lelek,hogy nonek,vagy ferfinek fog-e szuletni.Ez hogyan folyasolja be a lelkitarsi kapcsolatot?En pl. keresem a lelki tarsam.Milyen lehetosegek vannak,hogy felismerjem?Koszi elore is valaszod.Sok szeretettel udvozollek.
Szia,Sanyi - Evi
Beküldve: February 21, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Judit/Karolina
Szia Sándor! Én a HotD.-ról ismerlek - (lehet te már nem emlékszel rám) - és már nagyon régen írtam neked. Csak azért jöttem hogy, minden jót kívánjak neked. Remélem körülötted rendben van minden.
Nézd meg ezt a következő felvételt, megnyugtató mind a képek mind a zene. Sok sikert kívánok.
Karolina/Judit
https://www.youtube.com/watch?v=cfoLYTKObiU

Sándor válasza: Szép napot kedves Judit!) Emlékszem rád!) Köszönöm szépen jól vagyok!) Elkezdtem írni! Nem haladok gyorsan,de számomra nem is ez a fontos.Köszönöm,hogy írtál nekem ez kedves tőled! Nagyon szép videót küldtél!) Köszönöm! Kellemes napot! Üdv! Sanyi!


Beküldve: February 18, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép napot a kedves olvasóimnak!) Örülök,hogy itt lehetek ezen az oldalon és megoszthatom veletek a tudásomat és az életben szerzett tapasztalataimat.!) Egy titok van az életben.Olyan lesz az életed amilyenné teszed majd.Te határozod meg,hogy hogyan és miként éled meg életednek minden pillanatát.Egy biztos,hogy bármit elérhetsz az életben ha vannak álmaid és teszel érte.Soha nem szabad megkülönböztetni senkit.Minden ember egy és egyforma.Az igazi szeretet sem különböztet meg senkit senkitől. Ez a fajta gondolkodásmód igazán érett gondolkodás. Ami még nagyon fontos,hogy soha ne gondolod azt,hogy egy másik ember kevesebbet ér nálad mert ha így gondolod ez éretlen gondolkodás. Ez is hatalmas siker ha már így érzel mások iránt és tiszteled a másikat ilyen szinten. A szeretet,kedvesség,jóság,igazságosság,békesség ez mind az érett érzelmeknek a jelei.Ha úgy nézzük ez is siker ha ezeket a tulajdonságokat táplálod a lelkedben.!) Jobban is fogod érezni magad ebben biztos lehetsz!) Ábrahám Lincoln a történelem talán legnagyobb személye volt ,mert felszabadította a rabszolgaságból azokat az embereket akik rabszolgaként éltek. A történelem során voltak híres emberek akik nem néztek le semilyen nemzetet és nem voltak faji megkülönböztetéseik. Nagy Sándor is a perzsákat egyenlőként kezelte. Viszont minden biradom megbukott előbb vagy utóbb.! Ő is így járt! Akár a Római birodalom!! Tehát az a fontos ha már itt vagyunk akkor értékeljük az életet és érezzük jól magunkat!) Éljünk úgy ahogyan mi szeretnénk. Legyenek álmaink és céljaink!) Kellemes napot!) Üdv! Sanyi!

sm489
Beküldve: February 16, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: K.C..Evi
Kedves Sanyi!
Nagyon szepen koszonom a gyonyoru kepeket,szivecskeket,es megkoszonom a voros rozsa-viragokat,nagyon szepek.
Kivanok neked szep napot!
Udvozletem. Evi.

Sándor válasza: Szép reggelt kedves Évi!) Nincs mit köszönnöd,hiszen te vagy az aki folyamatosan látogatja az oldalamat és be írsz nekem!) ez kedves tőled!) Én köszönöm,hogy megtisztelsz!) Nagyon jó érzés amikor az embert jó emberek és pozitív gondolkodásúak veszik körbe!) Nem az a bölcs ember akinek vannak álmai hanem aki képes meg is valósítani azokat!) Kellemes napot drága Évi!) Szia!) Sanyi! Sok szeretettel küldöm neked ezt a csokrot!)

sm486


Beküldve: February 13, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: K.C..Evi
Jo reggelt kedves Sanyi!
Olvasom soraid es koszonom utmutato es batorito tanacsaid.Neha egy kis konnyezes tisztitja lelkunket,de inkabb tobbszor kisebb oromhullamok erositsek,s ezert tennunk kell,ugy kedvtelesbol,mint kotessegeink altal elert kisebb-nagyobb sikereinknek koszonve.Az elethelyzetek sokszor akadalyozzak,hogy jol erezzuk magunkat.Ha latas modunkon valtoztatunk,es kitartoan akarjuk a jot az eletunkben elobb utobb beindulnak a kivant valtozasok.Koszonom
Sanyi kedvesseged.Udvozletem. Evi.

Sándor válasza: Szia kedves Évi!) Az érzelmek jönnek mennek!) Szerintem az a fontos,hogy jól érezzük magunkat!) Boldogok és kiegyensúlyozottak legyünk!) Kellemes napot drága Évi!) Sanyi!

sm485


Beküldve: February 13, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: Molnár Sándor
Szép reggelt a kedves olvasóimnak!) Véleményem szerint ami a legnehezebb az amikor a múltat kell lezárni az ember életében.Természetesen ezt nem olyan könnyű megtenni.Hiszen az emlékek és esetleg a csalódások és a rossz tapasztalatok ott vannak a fejünkben a lelkünkben. Teljesen kiirtani nem lehet.Azonban ha elkezdünk apró sikereknek örülni és meg is teszünk mindent ennek érdekében akkor a múlt elhalványul. Nálam is előjönnek ezek a gondolatok ami a múlthoz köt valamilyen szinten.Ennek ellenére próbálok úgy élni ahogyan én szeretnék.Értékelem az életemet és minden erőmmel azon vagyok ,hogy jó gondolatokat tápláljak az elmémben. Van,hogy egyedül érzem magam,de ezt sokan érzik ebben a rohanó világban. A saját harcunkat nekünk kell megvívni ,mert ezt senki nem teszi meg helyettünk. Hát vívjuk meg úgy,hogy elmondhatjuk mindenkinek,hogy legalább mi éltünk!) Kellemes napot! Üdv! Sanyi!

sm477
Beküldve: February 13, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: K.C..Evi
Kedves Sanyi!Szivesen "beszelgetek"veled,a hozzad kozelebb allo temakrol is.Most a Valentin-nap alkalmabok gondoltam,egy kis eszmecserere veled ezzel kapcsolatban.Nekem,sem volt,es nem is kozponti erdeklodesem a szerelem,de lelkileg valoban fejlodtem,es erzelmileg gyogyultam az elmult evben.Most konnyebben viselem,es keszulok fol az eletemben eljovendo valtozasokra...Ha te is ugy godold,es tudsz a mentalis fejlodesnel segiteni valamit,szivesen olvasnam irasaid es beszelgetnek veled.Szia draga Sanyi.

Sándor válasza: Szép reggelt kedves Évi!) Igazán aranyos tőled,hogy írsz nekem! Sokat jelent ez számomra!) Hidd el,hogy néha érzem valakinek a hiányát! Az ember társas lény! Ennek ellenére úgy élem az életemet ahogyan azt én szeretném. Mindennek van előnye és hátránya is. Lehet valaki párkapcsolatban ha boldogtalan benne. Ha valaki egyedül nem boldog akkor lehet,hogy párkapcsolatban sem lesz az!) Erről már elég sokat írtam!) Tényleg az a legfontosabb,hogy mi zajlik a fejben és,hogyan vagyunk képesek ott helyre tenni mindent!) Az írás engem boldoggá tesz. Még egy embernek vannak álmai az motiválja és hajtja előre! Boldog valentin napot kívánok neked kedves Évi!)Ezt a szép rózsás képet küldöm neked!) Üdv! Sanyi!

sm476


Beküldve: February 11, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: K.C..Evi
Kedves Sanyi,szia!Szerintem mondenki maga dont,milyen modon el,mi erdekli es mit tart fontosnak az eleteben.A SZERELEM nem az egyetlen dolog ami boldogga tesz,de lehet,hogy a legerosebb,es ertekrend kerdese,kinek milyen modon erheto el a boldogsag az eleteben. Nem okozhat csalodast a szerelem,a parkapcsolat,ha elvarasaink,latasmodunk szerint tudjuk,tokeletes szerelem,tokeletes ember sincs.Sok szerelmi szoveg mogott keves erzes bujik meg.Az igazi erzesek szavak nelkul maradnak.Kisugarzas,csak erezheto.Szia,Sanyi!Udvozollek!Evi

Sándor válasza: Szia kedves Évi!) Valóban mindenkinek más az értékrendje! Ez a része teljesen rendben is van úgy gondolom!) Ettől függetlenül véleményem szerint az nem mindeggy,hogy mi az értékrend fogalma és milyen értékrendeket tartunk fontosnak.Ezt pedig az elménkben és a belsőnkben kell érezni.Természetesen fejlesztés által. A szerelem valóban nagyon szép érzelmeket képes táplálni. Sok ember képtelen a szerelemre a sok csalódástól. Erről nem mindíg az ember tehet,hanem az ,hogy talán érzelmileg fejletlen.Ez tanulással és fejlesztéssel lehet bővíteni. A tudást és az érzelmeket és az álmainkat soha nem veheti el tőlünk senki. Számomra célok és álmok többet jelentenek a szerelemnél. Valakinek a szerelem ér a legtöbbet. Ezért jó,hogy nem vagyunk egyformák. Kellemes napot kedves Évi!

ar


Beküldve: February 9, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: K.C..Evi
Kedves Sanyi!Szia!Velem kapcsolatban annyit mondhatok,hogy szepnek,kedves unnepnek tartom Valentin-napot,de a szamomra nem tul sokat jelent.Sok szerelmes verset olvasok,irogatok is sajat verseket,s megis ugy erzem,hogy megtalaljam az igaz szerelmet,csak egy abrandda valik.Van cel is,de kezdek nem hinni abban,hogy talalkozhatok valakivel,akinek jelentenek annyit,hogy szeretve ereznem magam A ferfiaknak is vannak olyan elvarasaik,ami tavol all a szerelemtol,szeretettol.Almaim szepsegeben probalok hinni.Szia!Evi

Sándor válasza: Szia Évi!) A valentin nap Amerikából származik. Szép ünnepnek tartom,de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Ha valóban a szerelemről beszélünk akkor a párkapcsolatokban ennek mindennap jelen kellene,hogy legyen. Ha nincs a kapcsolatokban ez az érzés akkor hiába ünneplik a valentin napot!) Valóban célom az,hogy majd legyen egy párkapcsolatom,de egyenlőre ez még várat magára.Én tudok várni.Sok embert tesz boldoggá a szerelem érzése.Viszont ha jól megvizsgáljuk ezt a szót akkor ez nem biztos,hogy örökké tartani fog. A kapcsolatokban pedig ha már nincs meg ez az érzés akkor már úgy fogják fel az emberek,hogy csalódnak és már nem boldogok tovább.Arra gondolnak,hogy jó ég kit választottam.!) Ez ilyen ember! kiábrándulnak az emberek egymásból.Ez azért van így mert a másikra figyelnek és nem magukra.Megváltoztak az emberek az erkölcsi normák az udvarlási szokások és minden.A szabadság ezt hozta magával.Azon sem kell meglepődni,hogy egyre több az egyedülálló nő és férfi!) Ha jól megvizsgáljuk ezt a kérdést az emberek okozták mind ezt.Én nem keresem a szerelmet.Majd eljön annak is az ideje,ha pedig nem jön el hát akkor sem leszek boldogtalan,mert ez nem ok arra,hogy az legyek!) Kellemes napot drága Évi!)

wa3


Beküldve: February 7, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Név: Kérdés:
Név: K.C..Evi
Kedves Sanyi!Szia!Kozeledik a szerelem unnepe,Valentin-napja.Abrandozunk olyan celokrol az eletunkben,amit el szeretnenk erni.Az ember legtobbet a szerelemrol abrandozik ,...de olyan celokrol,dolgokrol is,amit el szeretnenk erni.Szeretnenk,hogy legyen,elobb gondoljuk,kivanjuk,utana teszunk erte.Abrandozunk,olyan celokat tuzunk ki,mely tulmutat a jelenen.Ami a jelen helyzetunktol tobb,fejlodest,pozitiv valtozasokat hozhat eletunkbe. Fontos a cel,hogy tudjuk hova tartunk,s tudjuk,ha celt erunk.Udvozletem Evi

Sándor válasza: Szép reggelt kedves Évi!) A szerelem kitűzése valóban lehet egy cél vagy álom. Valóban hinni kell benne,hogy valóra válik. Viszont én azt gondolom,hogy ha az életünkben ez mégsem következik be akkor annak is oka van. Arra gondolok ha nem jön a szerelem akkor lehetséges,hogy nem is állunk rá készen. Sok ember fél a csalódástól és képtelen ezen túllépni.Az értelmi és érzelmi fejlődés ezért fontos,mert ez áthidalja ezeket a problémákat. Az a nő vagy férfi csalódni fog aki a másiktól várja el azt,hogy boldoggá tegye őt.Tulajdonképpen ha jól megnézzük ez gondolkodás kérdése. Kellemes napot neked kedves Évi!) Üdv! Sanyi! Vörös rózsás képet küldök neked valentin napra!)

va14


Beküldve: February 7, 2018
Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  

Oldalak száma: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

Magyar fordítás: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts


webs counters
Total Count