Bölcs gondolatok

Vissza a főoldalra .

Oldal megjelenítése: 1/5. Oldalak száma: 1 2 3 4 5

Admin: -
Admin: Sikerhez vezető út
Sikerhez vezető út

Az életünk sorozatos megbeszélések folyamata, vagy önmagunkkal, vagy szerelmünkkel, vagy a karrierhez sokat számító kommunikációs készség. A sikerhez vezető útnak nagyon fontos része a kimondott szó, és eszmecsere. Így alakul át az értelmi szinted a személyiséged jegyévé. Ettől erősödik a barátság, a kapcsolat, a munkahelyi viszony.
Attól leszel egy megbízható, nélkülözhetetlen ember, hogy mennyire számíthatnak rád a körülötted levők. Elsősorban ezt kell erősítened magadban, ez vezet a sikered, karriered legmagasabb szintjére. Megoldások keresése egy felmerülő probléma esetén, magasabb szintre vihet, mint az, hogy elmenekülsz a probléma elől. Itt fontos szerepet játszik életedben a tudás, ezért egy fejleszthető világot kell létrehoznod magad körül, és folyamatosan fejleszteni tudásodat. Van -e annyi érzelem a másik iránt, hogy a problémákat átvészelve tovább folytatódjon egy kapcsolat?
Amennyiben nyugodt körülmények ellenére elhidegülne a másik fél, el kell engedni, és boldogságot kívánni neki, nem pedig leállni vitatkozni, és a másikra erőltetni akaratod. Ész érvekkel sokkal messzebbre jut egy megbeszélés, vagy meggyőzése a másik félnek.
Az életünk fordulópontját az a szó hozza el, ha valaki megbeszéli önmagával, hogy kihasználtak, és ez elgondolkodtatja, hogy vajon ez jó -e nekem? Továbblépési folyamatodnak fontos része, hogy tudd mit akarsz, milyen célokkal érheted el karriered, vagy boldogságod meghatározó részeit. Mivel minden részecskékből tevődik össze, így az életedet is részecskék fogják alakítani. Egy rossz kapcsolat gondolata nagyon sokszor átmegy olyan megfogalmazásba, hogy kihasználtak. Tudnod kell kezelni ezeket a negatív hatásokat is, érdekes azt mondani, hogy önmagával beszélje meg ilyen esetben a problémát az ember, de általában belső feszültséget okoz ez a probléma, ezért csak te segíthetsz saját magadon. Nem kell feltétlen így érezni, és akkor könnyebben átvészeled ezeket az érzéseket! Ne gyűjtsd magadban a negatív hatásokat, át kell siklanod rajta! Egy tanulságként kell lefordítani magunkban a rosszat, és a jövőben átalakítani úgy az életünket, hogy a rossz ne forduljon elő többet, néha ezen változtatni kell. Viszont akit kihasználnak, gyakran inkább áldozatnak érzi magát. Ilyen esetben önmagamból kell erőt venni, és megoldást találni erre a problémára, hogy ne áldozat szerepét töltse be a tudatod, hanem egy tanulási folyamat alapjait rakjad le magadban, hogy tovább léphess a sikeres életed felé. A legnagyobb erőt kell ilyenkor igénybe venni, a bátorságot, hogy merjünk elmenni a lélekromboló életből, egy szebb világ felé, és ez a felemelő érzés bevonzza az angyali segítséget is. Az angyali segítség mindig csodákkal indul az életünkben. A legfontosabb része, hogy ne a rosszat vegyük figyelembe, hanem csak a jó dolgokat, mert így válik a tudatunk pozitívvá. A pozitív gondolkodással alakul át az életünk csodákká, és egy szebb, jobb, sikeresebb életet fogsz elérni. Tudnod kell hozzá, hogy ez sem fog örökké tartani, és arra is fel kell készítened a tudatod, hogyha elértél a maximumra, akkor onnét már nincs nagyobb lehetőség és be kell érned azzal a tudattal életed, hogy kezelni tudd a bukásod folyamatait is. Mivel egy következő nemzedéknek is végig kell járnia ezt az utat, ezért neked kell teret hagynod karriered csúcsán a feltörekvő nemzedéknek, és biztosítanod a jövőt
a fiataloknak, egy kiegyensúlyozott világgal, amit elsősorban te teremtesz meg.


Beküldve: January 1, 2020
 
Admin: -
Admin: Siker és Gazdagság 6 Lépésben

Beküldve: November 29, 2019
 
Admin: -
Admin: Molnár Sándor
Boldogság,siker! Az élet sokszor nehéz. Sok kihívással ,akadállyal és csalódással teli. Ebben az életben nem csak jók történnek az emberrel hanem sajnos sokszor rossz dolgok is. Családtag elvesztése,válás, sikertelenség. Sorolhatnám még és egy egész listát írhatnák róla. Azonban tudni kell,hogy az életet nem lehet állandóan rózsaszínben látni.Semmi nem tart örökké. Sem az élet ,sem a szerelem és még a pillanatok is elmúlnak. Sok ember azt gondolja,hogy a vagyon és a sok pénz boldogságot okoz. A valóságban ez nem így van. Ami boldogságot okoz az a szép pillanatok átélése. A pillanatok emlékeinek az értékelése. Nem a külső dolgok tesznek boldoggá ,hanem csak is a belső dolgok. Az önértékelés,önmagunk megismerése.

Beküldve: November 15, 2019
 
Admin: -
Admin: Bölcs gondolatod
ww192
Beküldve: November 10, 2019
 
Admin: -
Admin: Napi bölcsesség
Rendkívüli vagy a világmindenség értékes és különleges részének kell érezned magad. Fontos vagy, egy teremtő lélek. Azért jöttél a világra, hogy teremts úgy, ahogy senki más nem tud, a magad egyedülálló módján. Légy tisztában ezzel, érezd lényed legmélyén, hogy szükség van rád ebben a világban.
Beküldve: October 3, 2019
 
Admin: -
Admin: Így kellene kezd a napodat

Beküldve: August 25, 2019
 
Admin: -
Admin: ELVESZETT VILÁGOD
ELVESZETT VILÁGOD FEJLESZTHETŐ ÁLLAPOTA.

NAPI BÖLCSESSÉG

-HA NEM TALÁLOD A HELYED A VILÁGBAN, KERESS EGY OLYAN PONTOT AZ ÉLETEDBEN AHOL ELVESZTÉL!

HA MEGTALÁLTAD MAGADBAN EZT A PONTOT, ONNÉT INDULVA GONDOLD ÚJRA AZ ÉLETED.....A JÖVŐDET ÍGY FORMÁLHATOD, ALAKÍTHATOD.

Beküldve: August 11, 2019
 
Admin: -
Admin: Bölcs gondolat mára
ww150

Beküldve: July 30, 2019
 
Admin: -
Admin: Napi bölcsesség
Látásmódod a világra.....
Ne legyünk túlságosan szigorúak, amikor arra ösztökéljük a körülöttünk lévőket, hogy bekapcsolódjanak a munkánkba. Fogjuk fel úgy, hogy körülvesznek bennünket olyanok, akik építik a világunkat. Ez a szellemi hozzáállás a siker legfőbb záloga. Ha túlságosan nagy elvárással lépsz a másik aurájába, ellenszenvet váltasz ki a másikból, ami konfliktushoz vezethet. Milyen formát hozhat egy ellenszenves világ az életedben? Elsősorban hátráltat, és lehúzza a lelkiállapotodat. Kezdj el vele együttműködni, ráfigyelni, közeledni, ha pedig őt nem találod alkalmasnak a feladatodhoz, akkor adj neki másik feladatot. Majd állapítsd meg magadban, maximum ezt lehet vele elérni, sokkal többet nem. A legtöbb emberben meg van az a képesség, hogy komolyan veszi a feladatot, és mindent elkövet azért, hogy azt teljesítse. Ők egyértelműen győzelemre törnek, vagy törekednek. Eljutottál egy különleges világba, mikor elképzeléseid formát öntenek, ilyen feladatok között kell bizonyítanod azt az elképzelést amit megálmodtál magadnak. Ezért ha a testünkben és a pszichénkben rejlő lehetőségeket ki akarjuk aknázni, annak az a legcélszerűbb módja, ha játékos könnyedséggel fogsz hozzá. A pszichéd fejlődése úgyis eldönti, hogy mennyire vagy képes a feladatok megoldására.

Beküldve: July 12, 2019
 
Admin: -
Admin: Bölcs gondolatod
ww137
Beküldve: July 7, 2019
 

Oldalak száma: 1 2 3 4 5

Magyar fordts: PHP Studio - Warner

Powered by PHP guestbook 1.41 from PHPJunkyard - Free PHP scripts